Planborden

T-Plan verkoop

Verkoopmanagement voor nieuwe en gebruikte auto's

Verkoopplanning
Als verkooporganisatie heeft u uw doelstelling bepaald ten aanzien van de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's.
T-Plan verkoopplanning is een ideaal hulpmiddel om inzicht te krijgen in die verkoopdoelstelling. Maar misschien nog wel belangrijker: Het bord geeft u inzicht in uw voorraad auto's. In de opzet van onze verkoopplanning is onderscheid gemaakt tussen nieuwe en gebruikte auto's.

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

klik voor groter scherm

klik voor groter scherm

Verkoop nieuw
Bij de verkoop van nieuwe auto's is het handig om inzicht te hebben in de opbouw van assortiment onderverdeeld per model. Het T-Plan planbord geeft u verder inzicht in beschikbaarheid van voertuigen: Welke modellen staan in bestelling en zijn beschikbaar voor verkoop, welke voertuigen uit de voorraad zijn reeds verkocht en welke voertuigen worden komende week afgeleverd.

Verkoop gebruikt
Uw voorraad gebruikte auto's bindt kapitaal en ruimte. U heeft er dus belang bij dat uw auto's niet te lang staan. De kosten daarvan zijn immers groot. Het T-Plan planbord is een oplossing om uw de sta-tijden van uw voorraad gebruikte auto's te verminderen. Dus een betere liquiditeit te bewerkstelligen.
T-Plan voor de planning van gebruikte auto's maakt gebruik van voorbedrukte plankaarten die u direct inzicht geven in de sta-tijd van uw auto's, het model, brandstof soort en specificaties van het voertuig. De achterzijde is voorzien van een overzicht t.b.v. de kostencalculatie. U ziet dus direct wat de betreffende occasion u heeft gekost.

Algemeen
Het T-Plan planbord geeft inzicht in te verwachte inruilauto's, auto's op voorraad, opties van klanten op voertuigen, voertuigen bestemd voor doorverkoop en uiteraard af te leveren voertuigen.

Voorbeeld van een plankaart nieuwe auto's?
Klik hier om een voorbeeldexemplaar van het Plankaart, bestelnr. 1504030, in PDF-formaat te downloaden.

Voorbeeld van een plankaart gebruikte auto's?
Klik hier om een voorbeeldexemplaar van het Plankaart, bestelnr. 1504130 (voor- en achterzijde), in PDF-formaat te downloaden.

Acrobat Reader moet op uw systeem geïnstalleerd zijn om PDF-bestanden te kunnen openen. Indien u nog niet over Acrobat Reader beschikt, kunt u die gratis via de Adobe website downloaden door op het 'Get Acrobat Reader' icoontje te klikken met uw muis.

Get Adobe Reader

Doordat T-Plan van BusyMark/Planoplossingen opgebouwd wordt uit losse componenten is het voor u altijd mogelijk om een passend planbord samen te stellen. Het formaat van het planbord is dus afhankelijk van het aantal nieuwe en gebruikte auto's dat u wenst in te plannen als voorraad en om af te leveren.

Bestellen?
Klik hier voor de prijslijst en het bestelformulier voor een verkoopplanningsysteem en bijbehorende plankaarten.

Bestel nu hier
DagPlan

DagPlan

Werkplaatsplanborden (voor werkorders in werkorderfoedralen).

VisiPlan

VisiPlan

Strokenplanborden.

ReceptiePlan

ReceptiePlan

Planborden.

T-plan

T-plan

T-kaartplanborden voor de werkplaats en afdeling verkoop van autobedrijven.

Werkorderfoedraal

Werkorderfoedraal

Voor een schone en gesloten opberging van alle werkplaatsdocumenten.

VisiMap

VisiMap

Termijnbewakingsystemen.

T-plan

Efficiënta

Magnetische planborden.

Legamaster

Legamaster

Magneethoudende viltstift-/symbolenplanborden.

Contact

Contact

Neem contact met ons op.